12-20-2013, 12:32 AM
1-Blogger
Blogger Google’nin tarafından oluşturulan blog açma sitesidir.Yönetim paneli gayet kolaydır.7-8 yaşlarındaki çocuklar bile site açıp yönetebilir.Hiçbir kodlama bilgisine gerek yoktur.Gayet güvenilir bir sitedir.Sitenizde dini veya adult içerikli yazı,görsel vb. paylaşmassanız siteniz kapanmaz.Ayrıca Google’de daha üst sıralarda yer alırsınız.
Sitenizin linki sitenizinadı.blogspot.com şeklinde olur.
Şu anda milyonlarca siteyi bünyesinde barındırmakla beraber çok kullanışlı site yönetim paneli mevcuttur.
Binlerce tema veya eklentisi vardır.
2-Wordpress
WordPress Bloggerdan sonraki en iyi blog açma sitesidir.
Sitede fazla link adult veya dini içerik paylaşırsanız siteniz kapatılır.
Blogger kadar çok eklentisi bulunmaktadır.Fakat para ile satın alınmazsa eklentileri son derece azdır.
Site para ile satın alınırsa son derece muazzam bir siteniz olur.Ama bedavası da işinizi görür.Gayet kullanışlı bir paneli vardır.
Kullanılabirlik yüksektir.
Peki ben bunlardan hangisini seçmeliyim?
İkiside kullanışlı sitelerdir.Önemli olan sitenizde sıkılmadan paylaşım yapmaktır.Bunu yapmasanız siteniz başarısız olur.
Kolay yönetim paneli açısından BLOGGER.
Tema ve eklenti bakımından BLOGGER.
Kullanışlılık açısından WORDPRESS.
Tabiki sadece bu kadar değil.Örneğin;
Blogcu.com veya blog.com da kaliteli sitelerdir.
Blogger Google’nin tarafından oluşturulan blog açma sitesidir.Yönetim paneli gayet kolaydır.7-8 yaşlarındaki çocuklar bile site açıp yönetebilir.Hiçbir kodlama bilgisine gerek yoktur.Gayet güvenilir bir sitedir.Sitenizde dini veya adult içerikli yazı,görsel vb. paylaşmassanız siteniz kapanmaz.Ayrıca Google’de daha üst sıralarda yer alırsınız.
Sitenizin linki sitenizinadı.blogspot.com şeklinde olur.
Şu anda milyonlarca siteyi bünyesinde barındırmakla beraber çok kullanışlı site yönetim paneli mevcuttur.
Binlerce tema veya eklentisi vardır.
2-Wordpress
WordPress Bloggerdan sonraki en iyi blog açma sitesidir.
Sitede fazla link adult veya dini içerik paylaşırsanız siteniz kapatılır.
Blogger kadar çok eklentisi bulunmaktadır.Fakat para ile satın alınmazsa eklentileri son derece azdır.
Site para ile satın alınırsa son derece muazzam bir siteniz olur.Ama bedavası da işinizi görür.Gayet kullanışlı bir paneli vardır.
Kullanılabirlik yüksektir.
Peki ben bunlardan hangisini seçmeliyim?
İkiside kullanışlı sitelerdir.Önemli olan sitenizde sıkılmadan paylaşım yapmaktır.Bunu yapmasanız siteniz başarısız olur.
Kolay yönetim paneli açısından BLOGGER.
Tema ve eklenti bakımından BLOGGER.
Kullanışlılık açısından WORDPRESS.
Tabiki sadece bu kadar değil.Örneğin;
Blogcu.com veya blog.com da kaliteli sitelerdir.