Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Non-static method vBulletinHook::init() should not be called statically in Hatası.
Kurulum esnasında ekrana aşağıdaki hata kodlarının yazıldığını söyleyen arkadaşlarımız oldu Bunun üzerine verilern hata kodlarını takip ederek basit bir sonuca vardım

Hata Kodu :

Kod:
Strict Standards: Non-static method vBulletinHook::fetch_hook() should not be called statically in /home/domainuser/public_html/includes/adminfunctions.php on line 399

Strict Standards: Non-static method vBulletinHook::init() should not be called statically in /home/domainuser/public_html/includes/class_hook.php on line 118

Kimileri hatanın hook sisteminden kaynaklı olduğunu düşünerek daha farklı yerlerde çözüm aramaya kalkışıyor Aslında Hata tamamen PHP versiyon uyuşmazlığından kaynaklanıyor

Bu tür konularda en sağlıklı olanı şey PHP versiyonunu istenilen düzeye getirmektir
Yapmanız gereken tek şey PHP versiyonunu güncellemek 4x ve üstü kurulum yapmak istiyorsanız ideal olarak php versiyonunun 54x olması lazım eğer vbulletin 38x serisi kurmayı düşünüyorsanız o zamanda php versiyonunu ideal olarak 530 yapmalısınız Şayet yok ben her ikisini aynı anda farklı isimler altında siteme kurmak istiyorum diyorsanız php versiyonunun hem 3x i hemde 4x 'i desteklemesi için php versiyonunun en az 5217 en fazla 5222 olması gerekir

Yok bunlar olmadı olmuyor olmayacak derseniz Hostcu ile iletişime geçemiyor ve acileyitiniz var ise o zaman ekrandaki hata kodlarını devre dışı bırakmak için aşağıdaki işlemi uygulayınız

install/installcorephp dosyasını açın ve aşağıdaki satırı bul:

PHP Kod:
@ini_set('display_errors'true); 

Aşağıdaki Satırla Değiştirin Yada satırda gördüğünüz gibi satır başına iki adet slash (//) ekleyiniz:
Kod:
//@ini_set('display_errors', true);

Daha sonra dosyayı kaydedip install klasörüne tekrar atınız Ekrandaki hatalarınız silinmiş olacaktır

NOT: Bu işlem sadece ekrana hata kodlarının yansımaması içindir Eklenti , Tema ve Şablon değişkenliklerinde doğa bilecek talihsizlikler ( çalışmama,verim alamama) bu sebeple ekrana yazılmayacağından bir çok hatadan habersiz olabilirsiniz

Selametle
Ara

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar:
1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping