Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wink Film Sitesi Kurmak İstiyorum Diyenler -Önerilerim//root
Evet Arkadaşlar Bu Yazımda Sizlere 2 Yıla Aşkın Pro Olarak Bir Film Sitesinde Üst Yönetici OLarak Çalışıyorum Dedimki Benden Sonralarına Azda Faydam Olsun Diye Kesinlikle Alıtı DegilArtı Sırayla Bilgilerimi Paylaşacagım Part Olarak Bu Yazımda Ytr ALıntı Olmayan Bi Makale Vb Yazdım

Şimdi Sitenizin Alt Yapsıı Wordpress Sayalım ;

Film sitesi için günümüzde WordPress hazır sistemi çoğunlukla kullanılmaktadır bunun sebebi çok pratik ve kolay olmasıdır. Film sitesi açmak için DOMAİN+HOSTİNG sahibi olmanız gerekmektedir yani site adı ve sitenin dosyalarını kullanabileceğiniz bir sunucu diyebiliriz. Örnek unucu Der İseniz Filmleri Kendi Sitenize YüklemeK Ağır Olabilir Fakat En İyi Olmak İçin Kendi Sitenizde Filmlerinizin Barınmasıdır Yani Ne Demk :

Bi Site Vardır Code Yoluyla Fİlmleri Vk,Rusya Alternatif Olsun Öğeyi Denetle İle Alabilir Bu Hostu Etkilemez Çok Fazla Fkat Kndi Vk iLe Yüklerseniz Vİde Boyutut Mesela ** Mb Bu Sİzin Hosttunuzu Yer

Şimdi Adımlarımıza Gelelim

Size Tavsiyem Fİlm Siteniz İçin Özellikler

Toplam elimizde olacak para: 23 TL Domain + 23 TL Hosting (Size Bağlı) Toplamda Masraf: 46 TL civarı parayı cebimize koyup bu işe başlıyoruz yani. Hiçbir şeyde pazarlık yapmadan herkesin emeğini verip başlıyoruz

Wordpress Üye Oluyoruz...
Sonra
Burdan
Wordpress 3.7.1 Yani Son Sürüm İndiriyoruz
Domain Aldıktan Sonra Önerim Met Hosting - Natro Aldıgımız Firmaya Başvurup Host İle Domaini Birleştiriyoruz ( yani birbirine baglıyoruz çalışır hale getiriliyoruz)
Evet Sonra Ftp Bilgilerimiz İle Ftp'Ye İndirdigimiz Zip Atıyoruz
Evet Sitemiz Hazır Şu Şekilde Sitemizin Admin Paneline Gidiyoruz
alanadınız.com/wp-admin

Evet Sonra Geldik Tema Yüklemeye Ftp olarak Size Filezilla Öneririm Hostunuza Giriş Yapıyoruz Sonra Temayı Kopyala Yapıştır İle Bilmiyorsanız
Makalemi Okuyunuz Tıkla

Şimdi Sıra Edit Tema Olarak Sizlere Şu Temaları Öneriyorum

keremiya v4

Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.

Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.

Evet Son Olarak Sizlere Wp Eklentielri Önerecegim İndiremek İsterseniz Üzerine Tıklamanız Yeterli

All in one seo (Dediğim temayı almışsanız kullanmanıza gerek yok)
Google Xml Sitemaps
Akismet / Oto Olarak Admin Panelinizde Bulunur Etkinleştirmeniz Yeterlidir
Gerisi teferruat. Ben bunlar hariç kullanmıyorum. Ne kadar çok eklenti okadar çok kasıntı ve yük demek sunucu için.

Rival SUNDU copyright ©

Kaynak ; Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
root, proud to be a member of BaglanForum - Baglan Bize | Oyun İndir | Torrent Oyun since Nov 2013.

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar:
1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping