12-01-2013, 11:54 AM
Youtube İle Para Kazanma Yolları
Youtube üzerinden para kazanılması konusunda o kadar uzun süren çalışmalarımız neticesinde Para Kazanma Kitabımızı yayınlıyoruz.
Tekniklerin tamamı denenmiş ve başarılı olmuş yöntemlerdir. Sizlerden gelen talep sonrasında ilk kitabımızı sizlerle buluşturuyoruz.
Kitabımızın içeriğini açıklamadan öncelikle youtube ile ilgili kısa bir bilgi vermek istiyorum 2013 yılı sosyal medya verilerine göre youtube önümüzdeki yıllarda pazarlama için çok önemli bir hale gelecek. Bu durumun şu şekilde yorumlayabiliriz kurumsal firmalar ve pazarlamacılar youtube üzerinden kendi reklamlarını ve satışlarını yapmak için çok ciddi bir yatırım yapacağıdır , zaten pazarlamacıların % 69 u youtube kullanımını arttırmayı ve bu konu üzerine odaklanacaklarını belirtiyor.
Youtube ile ilgili herşey sayılarda saklıdır
Günlük olarak 4 milyar üzeride video gösterimi yapılıyor
Youtube’un aylık tekil ziyaretçi sayısı 800 milyondur
Trafiğinin %70’i Amerika dışından gelmektedir
Dünyanın en büyük ikinci arama motorudur
Sahibi google dir ve ödeme problemi kesinlikle sorun olmaz
Bunlar sadece youtube nin önemini anlatmak için yeterli olduğunu biliyoruz ve buna göre geniş kapsamlı konuyu daha iyi anlatabilmek için ve video görselli çalışmalar yapıldı
$ Para kazanmak sizin elinizde $

Bu miktarda para kazanmanız artık uzak değil düzenli ve sistemli çalışarak yapabilirsiniz fakat elinizde bu işe nerden başlayacağınız ile ilgili kaynaklar gerekiyor işte burada eğitim setimiz devreye giriyor
Anlattığı konular ile açıklayıcı ve her zaman elinizin altında bulunması gereken bir kaynaktır. Youtube hakkında hiç bir şey bilmiyorsanız bile eğitim seti ile artık konu hakkında sizde bilgi sahibi olacaksınız
Şimdiye Kadar Hazırlanmış En geniş Anlatımlı E-Book
icon Nasıl üye olunur
icon Youtube hesabınız ile adsense Bağlantısı Yapma
icon Kanal Ayarları Nasıl Yapılır
icon Para Kazanmaya Uygun Kanal Oluşturma
icon Başlık Açma ve Uygun Etiket Girilişi
icon Kazanç Arttırma Teknikleri
icon Kaliteli Video Siteleri
icon Video paylaşım yolları
icon Kanalınıza abone çekme yöntemleri
icon Hangi Videoları Yüklenmeli
icon TBM si 2-100 Dolar Arası 5 Ana Başlık 25 Alt Kelime
icon En çok kazandıran kanallar hangileri
icon Video yükleme nasıl yapılır
icon Video ve haber kaynakları
icon Özgün ve güncel video nasıl bulunur
icon Proğramsız istenilen videoyu indirme tekniği
Yukarıda yazdığımız konu başlıkları haricinde çok daha önemli ve kesinlikle bilmeniz gereken başka konularda Eğitim seti içerisinde yer almaktadır.Kitabımızdaki tüm bilgiler denemiş ve uygulanmıştır. Bizi piyasadaki diğer kitaplardan ayıran en önemli diğer özelliğimiz gelecek dönemde çıkacak olan kitap güncellemeleri bu setimizi alan kullanıcılar için süresiz olarak ücretsiz olacaktır..
Eğitim seti toplam 60 sayfadan oluşmaktadır youtube ile sizde kazanın
Youtube üzerinden para kazanılması konusunda o kadar uzun süren çalışmalarımız neticesinde Para Kazanma Kitabımızı yayınlıyoruz.
Tekniklerin tamamı denenmiş ve başarılı olmuş yöntemlerdir. Sizlerden gelen talep sonrasında ilk kitabımızı sizlerle buluşturuyoruz.
Kitabımızın içeriğini açıklamadan öncelikle youtube ile ilgili kısa bir bilgi vermek istiyorum 2013 yılı sosyal medya verilerine göre youtube önümüzdeki yıllarda pazarlama için çok önemli bir hale gelecek. Bu durumun şu şekilde yorumlayabiliriz kurumsal firmalar ve pazarlamacılar youtube üzerinden kendi reklamlarını ve satışlarını yapmak için çok ciddi bir yatırım yapacağıdır , zaten pazarlamacıların % 69 u youtube kullanımını arttırmayı ve bu konu üzerine odaklanacaklarını belirtiyor.
Youtube ile ilgili herşey sayılarda saklıdır
Günlük olarak 4 milyar üzeride video gösterimi yapılıyor
Youtube’un aylık tekil ziyaretçi sayısı 800 milyondur
Trafiğinin %70’i Amerika dışından gelmektedir
Dünyanın en büyük ikinci arama motorudur
Sahibi google dir ve ödeme problemi kesinlikle sorun olmaz
Bunlar sadece youtube nin önemini anlatmak için yeterli olduğunu biliyoruz ve buna göre geniş kapsamlı konuyu daha iyi anlatabilmek için ve video görselli çalışmalar yapıldı
$ Para kazanmak sizin elinizde $

Bu miktarda para kazanmanız artık uzak değil düzenli ve sistemli çalışarak yapabilirsiniz fakat elinizde bu işe nerden başlayacağınız ile ilgili kaynaklar gerekiyor işte burada eğitim setimiz devreye giriyor
Anlattığı konular ile açıklayıcı ve her zaman elinizin altında bulunması gereken bir kaynaktır. Youtube hakkında hiç bir şey bilmiyorsanız bile eğitim seti ile artık konu hakkında sizde bilgi sahibi olacaksınız
Şimdiye Kadar Hazırlanmış En geniş Anlatımlı E-Book
icon Nasıl üye olunur
icon Youtube hesabınız ile adsense Bağlantısı Yapma
icon Kanal Ayarları Nasıl Yapılır
icon Para Kazanmaya Uygun Kanal Oluşturma
icon Başlık Açma ve Uygun Etiket Girilişi
icon Kazanç Arttırma Teknikleri
icon Kaliteli Video Siteleri
icon Video paylaşım yolları
icon Kanalınıza abone çekme yöntemleri
icon Hangi Videoları Yüklenmeli
icon TBM si 2-100 Dolar Arası 5 Ana Başlık 25 Alt Kelime
icon En çok kazandıran kanallar hangileri
icon Video yükleme nasıl yapılır
icon Video ve haber kaynakları
icon Özgün ve güncel video nasıl bulunur
icon Proğramsız istenilen videoyu indirme tekniği
Yukarıda yazdığımız konu başlıkları haricinde çok daha önemli ve kesinlikle bilmeniz gereken başka konularda Eğitim seti içerisinde yer almaktadır.Kitabımızdaki tüm bilgiler denemiş ve uygulanmıştır. Bizi piyasadaki diğer kitaplardan ayıran en önemli diğer özelliğimiz gelecek dönemde çıkacak olan kitap güncellemeleri bu setimizi alan kullanıcılar için süresiz olarak ücretsiz olacaktır..
Eğitim seti toplam 60 sayfadan oluşmaktadır youtube ile sizde kazanın