Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Knight Online Pemium Almanın En Güvenli Yoku
beyler bazılarınızın babası veya annesi kredi kartı bilgilerini vericez diye korkuyorlardır...ve onun için sizde premium alamıyorsunuzdur. bunun bence en kolay yolu SANAL KART... arkadaşlar olay bu. şu an bütün kredi kartı şirketlerinin bir uygulaması bu. şimdi kredi kartının sitesine giriyorsunuz. sonra biraz karıştırın kesin sanal kart diye bişeyler görürsünüz. tıklayın sonra içine belli bir miktar para atın(hani millet korkuyorya fazla para çekerler die). bunda hiç korkmanıza gerek yok. sonra sanal kartınızın geçerlilik süresini ayarlayın. o tarihten sonra sana kart iptal olacak ve yatırdığınız para ana kartınıza aktarılacaktır. sonra size bir kart resmi geliyor. üstüne kredi kartı numarası falan herşey mevcut. sonra paypala üye olun. kredi kartı bilgilerini yazın(sanal kart bilgileri). sonra üyeliğiniz alınacak. sonra oyundayken power of storeyi açın.orda bronze premium war. buy a basın. orda paypal ın orjinal sitesine yönlendirileceksiniz. sonra oraya paypal bilgileriizi yazın. sonra ok falan deyin. oyuna girin. 10 saniye falan sonra aşağıda premium aldığınız belirlenir. "xxx premium service : 30 day(s) remaining.
evet beyler benim annem ve babam karttan fazla para çekerler die almamışlardı. şimdi bende premium aldım ve sanal kartımın son 4 rakamını vererek gizli sorumu değiştirdim...sanal kart işinde %0 soyulma riskiniz war. çünkü kartta ne kadar para warsa ondan yukarı çekemiyorlar...
saygılarla...
Ara

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar:
2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping